STIK Z DUŠAMI

Medijstvo

Čas, ki ga z vsem srcem podarite sebi in Njim.
Njim, ki so odšli nazaj v dušni dom za njimi pa je v vašem srcu ostala praznina, bolečina, žalost, morda celo občutek krivde. 
To je VAŠ čas. 

Komu je namenjeno?

Namenjeno je komurkoli, ki si želi stika s svojimi dragimi, ki so zapustili zemeljsko življenje.

Povežemo se lahko z dušami oseb, živali ter tudi z dušicami, ki so svojo družino zapustili že v času nosečnosti.

Namenjeno je vsem, ki iščejo notranji mir v povezavi z odhodi ljubljenih, imate orda krivdne občutke, vsem, ki si želijo z njimi klepetati.

Medijstvo ni namenjeno načrtnemu spraševanju glede vaše prihodnosti, manipulacije z materialnim na zemlji (dediščine) ali odnosov med posamezniki, preverjanju obstoja dušnega sveta ali sposobnosti medija.

Starost osebe na medijstvu ni omejena.

Kako poteka medijstvo?

Medijstvo poteka na način sproščenega klepeta skozi katerega vam duše sporočijo kar vas premika k vašemu razvoju, rasti naprej v življenju in ne nujno tistega, kar od njih pričakujete ali si želite. 
Odgovorijo na marsikatero vaše vprašanje a za to ne potrebujete imeti v naprej pripravljenih vprašanj. 
Manj kot pričakujete, več lahko prejmete, le sprostiti se morate in jim, ter tudi meni, zaupati.

Obisk traja do 60 minut. Kaj in koliko duše predajo, koliko časa predaja traja, ni odvisno od mene ampak od duš in tu ni pravila, ni štoparice in ni nujno, da je v vsakem medijstvu enako.
Medijstvo lahko ZVOČNO POSNAMETE a za snemanje poskrbite sami.

Kdaj je pravi čas za medijstvo in ali se moram nanj pripraviti?

Najbolj pravi za medijstvo je takrat, ko to v srcu začutite sami. 

Omejitve glede časa, ki mine od odhoda določene duše ni (lahko je nekaj tednov pa tudi do več 10 let), priporočeno pa je, da je zemeljsko že bil pogreb.
Komuniciramo lahko tudi z dušami, ki jih na zemeljski ravni niste poznali.

Posebne priprave na medijstvo niso potrebne, zaželjeno je le, da pridete kar se da mirni in proščeni, da energije in povezave med vami kar se da lahkotno stečejo in je zato klepet še bolj sproščen.

Kje poteka medijstvo in ali ga je možno imeti online?

Medijstva potekajo v Logatcu, Notranjska cesta 1, v mojem prostoru, ki ga imenujem kar Klepetalnica.

Trenutno online medijstva NI možno imeti razen v izrednih primerih.

Za medijstvo se odločite, ko to zares začutite in si zanj vzemite čas. Naj bo to darilo vam, in s tem, ko si boste vzelii čas ter prišli na osebno srečanje, pokažete svojim dragim največjo možno obliko ljubezni, da ste si za njih vzeli čas.

 
Osebna izkušnja medijstva je veliko bolj sproščena, edinstvena, mnogo bolj začutite svoje drage, čas, ki sledi, da se vrnete domov pa je še čas ponotranjanja vsega, kar ste prejeli.

IZJEME: mamice z otroci, za  katere je nemogoče priskrbeti varstvo, invalidne osebe, čeprav je dostop invalidnim osebam omogočen ter osebam, ki živijo v tujini.

Število prisotnih oseb, duš in možnost medijstva kot presenečenje?

Na medijstvo lahko pride 1 osaba sama, 2 ali 3 hkrati (termin se rezervira tukaj), za 4-10 oseb pa že govorimo o skupinskem medijstvu, ki traja dlje in se je za termin potrebno dogovoriti ločeno.

Število duš (torej s kolikimi dušami komuniciramo) ni omejeno. 

Medijstvo lahko pripravite za osebo tudi kot presenečenje v obliki darilnega bona (kontaktirajte preko spletnega obrazca), v kolikor pa želite, da bi se medijstvo kot presenečenje izvedlo na domu pa me prosim kontaktirajte vsaj 3 meseca pred željenim presenečenjem.
REZERVACIJA TERMINA
DOPRINOS SAMEMU SEBI

Access Consciousness®

Poleg medijstva pa si kdo zaželi tudi razvajanja z Bars tretmajem ali potrebuje zagnati telesne procese v svojem telesu, 
da sam postane lahkotnejši. 

Kaj je Access Bars® tretma?

Je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi zdrsnete v stanje globoke sprostitve in tako se odpre prostor zavedanja v vašem življenju, aktivira se samozdravljenje telesa, v možganih in telesu pa se zgodi razelektritev. Vse to omogoča pretočnost telesa.

Točke, ki se jih izvajalec dotika vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki vas omejujejo pri zavestnem izbiranju. Z aktivacijo teh točk se začnejo naše blokade iz različnih področji življenja raztapljati.

Traja 60 minut.

Telesni procesi

Izvajam naslednje telesne prosece:
MTVSS proces  - v telesu spreminja vse, kar trenutno ne deluje optimalno. Regenerira celice, obnavlja organe, lajša fizične napore in bolečine ter izboljšuje ter aktivira delovanje imunskega sistema.

Ničelna vsota travme - energijsko izniči vpliv določene travme - lahko je fizičnega, psihičnega, mentalnega izvora, ki se je zapisala v določene celice telesa.

Kvadrati koren od minus ena - telesu z zagnanim sistemom sporočimo informacije, da se začne odstranitev vseh toksinov, ki so v telesu nastali kot posledica vnetij, prav tako telesu damo informacijo za izločanje vseh bakterij in virusov.

Telesne procese lahko zaženemo tudi v procesu Bars tretmaja, če telo kliče po njih.

Trajajo 60 minut.

POMEMBNO!

Access Barsi in Telesni procesi NISO nadomestilo za zdravniško obravnavo!
Ne sprejemam nobene odgovornosti za odločitve posameznika glede zdravstvenega stranja in obravnave le tega. 

Kje rezerviram?

Termin rezervirate na istem mestu kjer potekajo rezervacije za medijstvo, le da izberete Access Barsi (tudi, če želite določen telesni proces).
REZERVACIJA TERMINA