O meni

Na svetu sem, da sem stik z dušami.

Moje ime je Meri.

Vsaka duša pride na Zemljo s svojim poslanstvom. Z namenom izpopolnjevanja sebe in drugih. Ko se je moja babica vrnila nazaj  v dušni dom, se je začelo prepoznavanje, zavedanje mojega poslanstva. Biti stik z dušami, komunicirati z njimi in prenašati njihova sporočila vsem, ki si tega želijo, želite. 
Skozi komunikacijo z njo in kasneje tudi z mnogimi drugimi, so se mi razjasnile marsikatere nerazumljene situacije, dogodki iz mojega življenja, tudi že iz obdobja otroštva. 

Z največjim veseljem in hvaležnostjo opravljam poslanstvo medija. Biti most med vami in vašimi ljubimi, ki so že odšli nazaj v dušni dom. Predajati sporočila, ki v vaše srce naselijo mir, zaupanje, srečo, sporočila, ki odgovarjajo na vaša vprašanja ter tista, ki vam dajejo namig kako in kam v vašem življenju naprej. 

Vse je en čudovit klepet

Moja želja je, da vam s prenesenimi sporočili vaših ljubljenih pomagam zaceliti srčne rane ter omiliti bolečino ob odhodu vaših ljubljenih v Onostranstvo. Da pa je čim lahkotnejše za vse, so mi duše rekle: ''Veš kaj Meri, mi klepetamo. Sedimo tukaj, kjer nas vidiš in klepetamo s tabo, z njimi. Kot so nekoč skupaj sedeli in klepetali. Skoraj enako je. Le, da smo mi tu, vi pa še tam.''
Tako sem pričela tudi na glas govoriti, da z dušami klepetam. 

Kako klepetam z dušami?

Tako, kot z vami. Le da velik del komunikacije poteka tiho, znotraj mene. No, če sem iskrena, vedno več govorim kar na glas, hihihi. :) Vidim jih s fizičnimi očmi ter notranjim, tretjim očesom, saj je jasnovidnost moj najmočnejši kanal. Tako mi mnogo stvari, prizorov iz življenja pokažejo kot da gledam film, ki vam ga opišem. Takoj za tem pa sledi jasnoslušnost. Včasih so tako glasni, da preglasijo celo zemeljske zvoke in pogovore. Zato jih včasih prosim, naj znižajo svojo jakost. :D Besede, ki jih izrečejo povem na glas, da jih slišiš tudi ti. Včasih jih kdo prepozna čez naglas, saj si duše sposodijo moje telo, da so lahko še bolj natančne in jasne. In prav je tako - to je moje poslanstvo. Pomagam jim, da pridejo do tebe in tebi, da prideš do njih. Vse dokler se zopet nekoč ne srečamo. Zgoraj. 

Jaz v alinejah
(ne oziraj se na vrstni red ;))

- torej - medij, kanal za stik z dušami;
- hči, sestra, svakinja;
- partnerka, mami;
- ljubiteljica konjev ter jahanja in oboževalka moje avstralske ovčarke Lere;
- uživam, ko švic teče od mene zaradi ''domačega fitnesa'';
- igram frajtonarco in to z dolgimi nohti :));
- prostega časa nimam, ker je vse zgoraj našteto moj prosti čas. :)

Mojih 5 za...

Zaupanje

Je ključno pri vsem. Zame najpomembnejše za življenje. Vse ostalo temelji na tem. 

Potrpežljivost

Ko jo enkrat sprejmeš znotraj sebe, potem vse postane preprosto in vse se zgodi ob najbolj primernem času.

Lahkotnost

Da se lahko zgodi, kar se mora. S komer se mora. Kjer se mora. Na kakršenkoli način. Za popolnost naše inkarnacije.

Zmoreš

'Če ne bi zmogla, ne bi bila kjer si.' so rekle duše na mojem začetku.

Če ne bi zmogel/a, ne bi bil/a kjer si.

Jaz sem jaz

Takšna, kot sem. Spreminjam se. Tako kot se ti. Sledi sebi. Če imaš sebe, imaš (lahko) vse.
ŽIVLJENJE
cogheartflageyediamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram