Ostale storitve

Nekaj, kar ti morda lahko pomaga

Osebno ali online

Branje iz kart

Včasih potrebujemo kolikor je le mogoče objektiven vpogled v neke situacije, dogodke, priložnosti, izbire Pri tem si lahko pomagamo z branjem iz kart. Ti postaviš vprašanje, jaz odprem karte in začne se interpretacija.
Gre za vpogled v vašo potencialno prihodnost. Potencialno zato, ker si z vsako odločitvijo danes ustvariš tvoj naslednji korak jutri.
Traja 60 minut, cene so enake kot pri klepetih z dušami.
KONTAKTIRAJ ME
Zvočni posnetek

Hitri vpogled v karte

Izbereš ga lahko takrat, ko potrebuješ čim prej objektivni vpogled v eno situacijo, odločitev in želiš le kratek odgovor, usmeritev.
V prijavnem obrazcu spodaj mi napiši vprašanje, dilemo, opiši situacijo, jaz pa ti po vpogledu v karte zvočno posnamem odgovor, pojasnitev in ti pošljem na email.
Cena je 9€.
KONTAKTIRAJ ME
Po Sloveniji

Energijsko čiščenje prostorov

Preteklost hiše, stanovanja, bivanje ljudji v njej, obiski, dela... Vse to in še marsikaj pusti v in na naših prostorih bivanja energijo. Ko čutimo nelagodje v svojem domu, se mordadogajajonenavadne stvari je čas za energijsko čščenje ter postavljanje energije na novo.
V procesu EČP sodelujem tudi z dušami in izveš vse kar ti želijo povedati v tistem trenutku.
Cena je 198€ + 0,20€/km od Logatca do tebe in nazaj.
KONTAKTIRAJ ME
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram