Ostale storitve

Nekaj, kar ti morda lahko pomaga

Osebno ali online

Branje iz kart

Včasih potrebujemo kolikor je le mogoče objektiven vpogled v neke situacije, dogodke, priložnosti, izbire Pri tem si lahko pomagamo z branjem iz kart. Ti postaviš vprašanje, jaz odprem karte in začne se interpretacija.
Gre za vpogled v vašo potencialno prihodnost. Potencialno zato, ker si z vsako odločitvijo danes ustvariš tvoj naslednji korak jutri.
Traja 60 minut, cene so enake kot pri klepetih z dušami.
KONTAKTIRAJ ME
Zvočni posnetek

Hitri vpogled v karte

Izbereš ga lahko takrat, ko potrebuješ čim prej objektivni vpogled v eno situacijo, odločitev in želiš le kratek odgovor, usmeritev.
V prijavnem obrazcu spodaj mi napiši vprašanje, dilemo, opiši situacijo, jaz pa ti po vpogledu v karte zvočno posnamem odgovor, pojasnitev in ti pošljem na email.
Cena je 9€.
KONTAKTIRAJ ME
Po Sloveniji

Energijsko čiščenje prostorov

Preteklost hiše, stanovanja, bivanje ljudji v njej, obiski, dela... Vse to in še marsikaj pusti v in na naših prostorih bivanja energijo. Ko čutimo nelagodje v svojem domu, se mordadogajajonenavadne stvari je čas za energijsko čščenje ter postavljanje energije na novo.
V procesu EČP sodelujem tudi z dušami in izveš vse kar ti želijo povedati v tistem trenutku.
Cena je 198€ za hišo ali 144€ za stanovanje + 0,30€/km od Logatca do tebe in nazaj.
KONTAKTIRAJ ME
Zate

Access Bars® tretma

To je (tvoj) začetek nečesa novega. Tvoje življenje se lahko spremeni že po enem samem tretjamu. Vse je odvisno od tega koliko si pripravljen/a sprostiti, razbremeniti in se odpreti novemu sprejemanju.
Gre za dotike 32 točn na glavi s katerimi aktivirano zgoraj opisano.
Ničesar več ne potrebuješ vedeti - če je te pritegnilo in te kliče, potem je čas. Vse ostalo lahko predebatirava med tem, ko boš užival/a v bars tretmaju.
Traja 60-75 minut, cena je 72€. Ne izključujem možnosti, da vmes spregovorijo tudi duše in tako prejmeš še sporočila.
KONTAKTIRAJ ME
Zate

MTVSS proces

V sklopu Access Consciousnessa® izvajam tudi MTVSS telesni proces, ki izboljšuje imnunski sistem, lajša fizične napore, regenerira celice ter obnavlja organe. V telesu tako spreminja vse,kar trenutno ne deluje optimalno.
Traja 60-75 minut, cena je 72€. Ne izključujem možnosti, da vmes spregovorijo tudi duše in tako prejmeš še sporočila.
KONTAKTIRAJ ME
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram