Privat klepet

ali medijstvo, seansa.

Kaj je privat klepet?

Je medijstvo namenjeno le tebi z njimi. Traja 60 minut. Z eno, dvema, petimi dušami, kolikor jih pride, Včaish več, včasih manj. Odvisno od tega kako povezani ste bili na Zemlji.

Komu je klepet namenjen?

Vsem, ki pogrešajo svoje drage, ki so že odšli iz Zemlje. Če to prebiraš, te je nekdo zagotovo pripeljal do sem. ;)
Vsem, ki iščejo notranji mir v povezavi z odhodi ljubljenih, imajo krivdne občutke, vsem, ki si želijo z njimi klepetati.

Angelski starši

Tudi starši dušic otrok, ki so odšli v času nosečnosti ali kmalu po porodu lahko pridejo na klepet z njihovimi angelčki, ne glede na to, koliko je otroček bil star oz. je bila mama noseča.

Kako poteka?

Je sproščen klepet, ko veliko govorijo duše, malo jaz in malo ti. Preprosto klepetamo kot ljudje med seboj, le da med tem klepetom prejmeš njihova sporočila. Vmes se smejimo, jokamo, povezujemo znake in marsikaj ti postane jasnega.

Kdaj je pravi čas, da pridem?

Ko ti tako začutiš. Če razmišljaš o tem, iščeš možnosti, potem je že pravi čas, saj so te do sem pripeljali oni. In oni so pripravljeni, ne glede na to, koliko časa je minilo od odhoda. Če ne bi bili, ti ne bi bral/a tega. Zaupaj.

Se moram kaj pripravit?

Ne. Pridi sproščen/a. Manj, kot pričakuješ in si želiš, več prejmeš. In ne skrbi, javili se ti bodo tistih, ki si jih imel/a najraje, so bili in so pomembni zate in vedo, da jih želiš slišati. Ne kompliciraj, naj ti bo udobno. Saj greš samo na klepet. ;) 

Osebno ali online?

Možno je oboje, izbira pa je tvoja. Osebno medijstva potekajo v Logatcu (za druge kraje glej 'PK po Sloveniji'), online pa se lahko srečava preko zooma, FB messengerja, vibra, google meeta.

Je razlika v kvaliteti osebno/online?

Ne, je pa plus osebnega srečanja, da lahko duše prepoznaš tudi po mimiki, načinu npr. sedenja, kretnjah..., online pa, da si lahko kjerkoli želiš - doma, v avtu, naravi...

Ali lahko klepet snemam?

Lahko ga zvočno snemaš, v vsakem primeru pa ga zaradi varnosti, da je posnetek narejen, smemam tudi jaz, posnetek naložim v drive shrambo in ti pošljem dostop.

Cena in kako plačam?

Privat klepet osebno v Logatcu za 1 oseboje 90€, dve skupaj 144€, 3 osebe 189€, online klepet pa 72€ za eno in 108€ za dve osebi. V primeru online plačaš z nakazilom po predračunu, ki ti ga pošljem na mail po prejeti rezervaciji termina (spodnji zlati gumb), če pa se srečamo v Logatcu pa lahko prav tako opraviš plačilo z nakazilom ali pa z gotovino ob srečanju. 
*za odpoved termina manj kot 24h prej je potrebno poravnati polovico cene termina.

Kaj pa skupinski klepet?

Seveda ga lahko izvedemo. Če ste 4 osebe, je cena 216€, za 5-10 oseb pa je cena 270€.
Lahko klepetamo na lokaciji po vaši želji ali v moji Klepetalnici v Logatcu.
Za skupinske klepete spodnji termini ne deljajo, dogovorimo se ga posebej.

Kaj pa kot presenečenje?

Wau, to je lahko čudovito darilo, presenečenje!
Lahko je presenečenje individualen klepet ali pa skupinski! Nič čakat, samo piši mi, da skupaj začneva načrtovati presenečenje! Imam jih zelo rada! :) 

Kateri termini so na voljo?

Klinki na spodnji zlati gumb in preveri. ;)

Kako rezerviram termin?

Tako, da klikneš na zlati gumb spodaj, na strani, kamor te klik ponese izbereš zase ustrezen termin in ga rezerviraš. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram