Privat klepet

ali medijstvo, seansa.

Kaj je privat klepet?

Je medijstvo namenjeno le tebi z njimi. Traja 60 minut. Z eno, dvema, petimi dušami, kolikor jih pride, Včaish več, včasih manj. Odvisno od tega kako povezani ste bili na Zemlji.

Komu je klepet namenjen?

Vsem, ki pogrešajo svoje drage, ki so že odšli iz Zemlje. Če to prebiraš, te je nekdo zagotovo pripeljal do sem. ;)
Vsem, ki iščejo notranji mir v povezavi z odhodi ljubljenih, imajo krivdne občutke, vsem, ki si želijo z njimi klepetati.

Angelski starši

Tudi starši dušic otrok, ki so odšli v času nosečnosti ali kmalu po porodu lahko pridejo na klepet z njihovimi angelčki, ne glede na to, koliko je otroček bil star oz. je bila mama noseča.

Kako poteka?

Je sproščen klepet, ko veliko govorijo duše, malo jaz in malo ti. Preprosto klepetamo kot ljudje med seboj, le da med tem klepetom prejmeš njihova sporočila. Vmes se smejimo, jokamo, povezujemo znake in marsikaj ti postane jasnega.

Kdaj je pravi čas, da pridem?

Ko ti tako začutiš. Če razmišljaš o tem, iščeš možnosti, potem je že pravi čas, saj so te do sem pripeljali oni. In oni so pripravljeni, ne glede na to, koliko časa je minilo od odhoda. Če ne bi bili, ti ne bi bral/a tega. Zaupaj.

Se moram kaj pripravit?

Ne. Pridi sproščen/a. Manj, kot pričakuješ in si želiš, več prejmeš. In ne skrbi, javili se ti bodo tistih, ki si jih imel/a najraje, so bili in so pomembni zate in vedo, da jih želiš slišati. Ne kompliciraj, naj ti bo udobno. Saj greš samo na klepet. ;) 

Osebno ali online?

Možno je oboje, izbira pa je tvoja. Osebno medijstva potekajo v Logatcu (za druge kraje glej 'PK po Sloveniji'), online pa se lahko srečava preko zooma, FB messengerja, vibra, google meeta.

Je razlika v kvaliteti osebno/online?

Ne, je pa plus osebnega srečanja, da lahko duše prepoznaš tudi po mimiki, načinu npr. sedenja, kretnjah..., online pa, da si lahko kjerkoli želiš - doma, v avtu, naravi...

Ali lahko klepet snemam?

Lahko ga zvočno snemaš, v vsakem primeru pa ga zaradi varnosti, da je posnetek narejen, smemam tudi jaz, posnetek naložim v drive shrambo in ti pošljem dostop.

Cena in kako plačam?

Privat klepet osebno v Logatcu za 1 oseboje 72€, dve skupaj 108€, 3 osebe 135€, online klepet pa 54€ za eno in 90€ za dve osebi. Plačaš z nakazilom po predračunu, ki ti ga pošljem na mail v odgovoru na tvoje kontaktno sporočilo. 

Kateri termini so na voljo?

Odloči se ali želiš termin online ali osebno ter poglej razpisane proste termine spodaj.
V kolikor ti noben ne ustreza me kar direktno pokliči in bova našla rešitev.
*termine se dopisujejo sproti.

Kako rezerviram termin?

V kontaktnem obrazcu izberi 'želim privat klepet' in v katerem kraju ter v sporočilu napiši katerega od prostih terminov želiš. Po prejetem sporočilu ti odgovorim in pošljem predračun, rezervacija velja 5 delovnih dni. V kolikor se nakazilo v tem času ne izvede, se termin ponovno sprosti.

ONLINE termini

29.9.2022 ob 10h ZASEDEN
29.9.2022 ob 11.30 ZASEDEN

Novi termini kmalu spet na voljo.

Termini OSEBNO Logatec

15.9.2022 ob 16h  ZASEDEN

Novi termini kmalu spet na voljo.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram