Privat klepeti po Sloveniji

Pridem bližje k vam.

1 OSEBA

Kamorkoli tudi le zate

Klepet z dušami lahko poteka kar pri tebi doma. V hiši, na terasi, ob gozdu, kljerkoli, kjer imava lahko mir, tam, kjer bo tebi najbolj udobno. 
2 OSEBI

Velja enako kot za eno osebo

Zadeva je povsem enaka. Tudi za dve osebi pridem kamorkoli. Lahko imata skupen termin ali pa vsaka svojega. Vse je stvar vajine izbire in dogovora.
VEČ OSEB

Ko se vas odloči več a vsak zase

Super! To je idealno! Dogovorite se za lokacijo, kjer bomo imeli klepete. Tam se boste zvrstili vsi po v naprej, med nami, dogovorjenih terminih. 
V enem dnevu imam lahko 8 terminov.
Več kot je terminov, nižji je prispevek posameznika za prevoznino. 
VEČ OSEB

Vsi bi imeli en termin

Torej imamo skupinski klepet, skupinsko medijstvo! Čutovito. :) To lahko izvedemo kot presenečenje v tvoji organizaciji, za kakšno darilo, praznovanje, tematske večere, ... ali pa kot skupinski klepet, na katere pride, kdor želi. Dogovorimo se za datum in lokacijo, vse ostalo pa je kot želiš ti oziroma želite vi. V eni skupini je lahko do 10 ljudi. 
PREVOZNINA

Km, ki si jih lahko delite

Prevoznina znaša 0,30€/km relacije Logatec - lokacija - Logatec. V kolikor pridem za 1 osebo, prevoz pokrije oseba sama, v primeru več oseb na isti lokaciji pa si seveda prevoznino delite med seboj. 
Cena

Cena klepeta ni spremenjena

Cena klepeta je enaka ceni klepeta v Logatcu, torej 90€ za 1 osebo/termin, 144€ za 2 osebi/termin, 189€/3 osebe/termin.
Cena skupinskega medijstva za 4 osebe (traja nekoliko dlje časa) je 216€, skupinsko medijstvo za 5-10 ljudi, ki traja do 2h pa je 270€. 
ŽELIM

Kako se dogovoriva za klepet?

Če želiš, da pridem k tebi, k vam, mi lahko to sporočiš kar tako, da klikneš na spodnji okvirček in vneseš podatke, izbereš, da želiš, da pridem k tebi. V sporočilo mi dopiši IZ KJE SI ter koliko vas želi medijstvo, oz. vas bo, če bomo imeli skupinski klepet. Za termin se bomo dogovorili po mailu/telefonu. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram