STIK Z DUŠAMI

O Meri Verdinek

Na svetu sem, tudi, da sem stik z dušami.

Začetek moje poti

Vsaka duša pride na Zemljo s svojim poslanstvom. Z namenom izpopolnjevanja sebe in drugih. Ko se je moja babica vrnila nazaj v dušni dom, se je začelo prepoznavanje, zavedanje mojega poslanstva. Biti stik z dušami, komunicirati z njimi in prenašati njihova sporočila vsem, ki si tega želijo.
Skozi komunikacijo z njo in kasneje tudi z mnogimi drugimi, so se mi razjasnile marsikatere nerazumljene situacije, dogodki iz mojega življenja, tudi že iz obdobja otroštva.

Biti most

Z največjim veseljem in hvaležnostjo opravljam poslanstvo medija. Biti most med vami in vašimi ljubimi, ki so že odšli nazaj v dušni dom. Predajati sporočila, ki v vaše srce naselijo mir, zaupanje, srečo, sporočila, ki odgovarjajo na vaša vprašanja ter tista, ki vam dajejo namig kako in kam v vašem življenju naprej.

Kako komuniciram z dušami?

Tako, kot z vami. Le da velik del komunikacije poteka tiho, znotraj mene. Vidim jih s fizičnimi očmi ter notranjim, tretjim očesom, saj je jasnovidnost moj najmočnejši kanal. Tako mi mnogo stvari, prizorov iz življenja pokažejo kot da gledam film, slike, ki vam jih opišem. Jasnoslušnost je moj drugi najmočnejsši kanal Besede, ki jih izrečejo povem na glas, da jih slišite tudi vi. Včasih jih kdo prepozna čez naglas, beseden, saj si duše sposodijo moje telo, da so lahko še bolj natančne in jasne.
Dušam pomagam, da pridejo do vas in vam, da pridete do njih. Vse dokler se zopet nekoč ne srečamo. Zgoraj.

Jaz v alinejah
(vrstni red ni pomemben)

- medij, kanal za stik z dušami;
- hči, sestra, svakinja;
- partnerka, mami;
- ljubiteljica konjev ter jahanja in ponosna družba avstralskima ovčarjema Leri in Pinu;
- obožujem naravo, sprehode, rada pa imam tudi nekoliko bolj intenzivne treninge v domači telovadnici;
- igram frajtonarco za svojo dušo ter ušesa poslušalcev okoli mene;
- prostega časa nimam, ker je vse zgoraj našteto moj prosti čas. :)