STIK Z DUŠAMI

Rezervacija termina

Tukaj najdete vse potrebne informacije in napotke kako priti do svojega termina za medijstvo.
PREBERITE

Predno rezervirate termin...

Termin rezervirate tako, da kliknete na gumb spodaj 'rezervacija termina' in na strani, kamor vas preusmeri kliknete na ČRNO obarvan dan v mesecu. 
V kolikor so tisti dan še prosti termini se bodo pod koledarjem izpisale možne ure. To so tisti dan še termini na razpolago. Kliknete na željeno uro, vnesete svoje podatke (bodite pozorni pri zapisu), če imate darilni bon zraven imena dopišite BON, in zaključite z rezervacijo. Če je bila rezervacija uspešna, boste na email nemudoma prejeli potrditev rezervacije s pomembnimi informacijami, ki jih prosim preberite.


V kolikor spodaj piše 'No more slots available today, please try another day', ne pomeni, da poskusite jutri ampak, da so ta dan že vsi termini zasedeni.

** Če ste mamica, ki si ne mora priskrbeti varstva za otroke, invalidna oseba (kljub temu, da je dostop v Klepetalnico omogočen tudi invalidnim osebam) ali pa živite v tujini in želite izjemoma medijstvo online, mi prosim ob rezervaciji termina to posebej sporočite na e-mail [email protected]. Hvala.
Medijsto je sicer trenutno na voljo le osebno v Logatcu (tukaj lahko preberete zakaj).

POMEMBNO!

V kolikor se zgodi, da morate žal svoj čas z njimi odpovedati, prosim kliknite na link za odpoved rezervacije, ki ga prejmete v emailu potrditve rezervacije (ali opomniku, 3 dni pred terminom srečanja).
Morebitno odpoved prosim naredite čim prej, ko ugotovite, da rezerviran čas z njimi ne bo izvedljiv, da termin lahko rezervira druga oseba.
Za termin, odpovedan manj kot 24h prej, je potrebno poravnati celotno ceno termina.

REZERVACIJA TERMINA - klikni tukaj
PREBERI

POMEMBNO!

Z junijem 2024 odhajam na porodniški dopust. Z dnem, ko bo dete želelo priti na svet. :)

V kolikor se bo zgodilo, da bomo dogovorjeni za termin in bo se bo dete odločilo priti na svet prej, boste prejeli sms, da je termin za nedoločen čas odložen. Takoj, ko bom zopet pripravljena vas bom kontaktirala in se bomo dogovorili za nov termin.

Kdaj bodo sicer termin ponovno na voljo bom obvestila sprosti glede na naše življenje. Da ne zamudite vseh novic in obvestil vas vabim, da se prijavite na e-novice

PREBERI

Če prostih terminov ni...

Zgodi se, da so vsi termini že zasedeni, saj jih razpisujem sprosti glede na moje življenje.

V kolikor ta hip ni prostega termina (termine najdete, če kliknete nagumb za rezervacijo zgoraj), lahko kliknete na 'prijava v čakalno listo' in ob razpisu novih terminov na email prejmete obvestilo, da so termini ponovno na voljo in si ga lahko rezervirate.